”Hej Madeleine,

Tack för senast, det var verkligen värdefullt! Mitt huvud snurrar fortfarande av alla idéer och jag har också kunnat påbörjat en del saker redan.” / Helene, Bjärred, april ’20

 

"Efter Madeleines besök här kände jag att vi äntligen fick hopp om att det går att göra något med vår trädgård. Min man och jag blev väldigt inspirerade och har satt igång med flera projekt. Nu har vi en plan att följa och det kommer bli så vackert! Tusen tack Madeleine, du är så kreativ och duktig på det du gör! Med jordiga fingrar, Johanna Stigsdotter”, Oslo (Ski), mars ’20

 

”Hej Madde och TACK för senast!!!!! Jäklar vilken kick det betydde för mig!
Det har rasslat till en del i mitt huvud och jag har nu många tankar, idéer och frågor för att komma vidare!”  Eva B, Dalby, april ’20

 

”Min fina, fina trädgård drabbades hårt av torkan 2018 och kunde heller inte tas omhand 2019.
Den här tidiga våren insåg jag att det inte bara var att försöka rädda det som räddas kunde utan ett rejält nytänk och omtag behövdes.
Precis när jag misströstade som mest så lyssnade jag på ett föredrag av Madeleine och insåg att jag behövde kompetens som jag inte har själv.

Efter två timmar med Madeleine i min lite sorgliga trädgård var jag fylld av inspiration, idéer och lust i både det lilla och det stora!
Madeleine ägnade först tid att verkligen sätta sig in i mina tankar, vad jag tycker om och vad jag vill göra i min trädgård.
Under den andra timmen skapades det fantastiska skisser, visioner, förslag på växter och även en realistisk idé på vad jag behöver göra på kort sikt och hur jag ska gå vidare på längre sikt.


Så fylld av energi har jag gjort ett rejält grovjobb i det vackra vårvädret men också behövt handfast hjälp av Madeleine med till exempel beskärning av mina förvuxna rosor.


Nu är det dags att ta itu med lite större saker och med tillgång till Madeleines expertis och entusiasm så kommer det att gå jättebra!” Eva Broms, Torna Hällestad, maj ’20

Här får du tips och inspiration för trädgårdsdesign både för dig som vill styla din trädgård inför försäljning och du som vill utnyttja trädgården bättre, kanske odla eller ge utrymme för barnlek eller kontemplation. Sidan är nystartad och kommer att fyllas på med projekt, inspirationsbilder och illustrationer efterhand. 

Kontakta mig gärna: 

 

  • Madeleine Gross Liljenström
  • 0705-627633
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Facebook: Liljeland Landskap AB
  • Instagram: Liljelandlandskapsarkitekt

 Här får du hjälp med planering och tips kring det trädgårdsideal du drömmer om. Vi börjar med ett besök i din trädgård och sen bestämmer vi därifrån om du vill ha en hel ritning eller bara några skisser och kanske en växtlista för att komma vidare. Kontakta mig gärna!